2017-10-26 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God dag.

Den sidledes Flat-formationen som har pågått de senaste två handelsdagarna, fortsätter till synes idag, med en c-våg uppåt. 591.5 måste återtas för att öka den strukturella klarheten i OMXSPI en aning, och kanske leda till en fortsättning uppåt.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 bröt igår inte genom den viktiga 2561.75-nivån, och därmed är det en aning oklart vad det är för formation som pågår i indexet för tillfället. Skulle nivån återtas, så minskar risken för en brutal, brant krasch en aning, men däremot kan indexet ändock ha gått in i våg <IV>, vilken bör innebära en tids korrektiv handel, med viss nersida, innan våg <V> uppåt tar vid.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-10-26 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

  1. OMXSPI har gått genom 591.50 vilket talar för att den senaste nedgångsfasen inte var en impuls. Detta talar i sin tur för mer kommande uppsida framöver, på kortare tidshorisonter – dock mot en fortsatt hög risk på medellång sikt. Om senaste toppen kring 594.50 passeras så bör OMXSPI fortsätta uppåt.

Kommentera