Oberoende analystjänst

Oberoende analystjänst

Du är här:
< Tillbaka

EWT Investing och dess samtliga analytiker/skribenter är oberoende från övriga företag verksamma i den finansiella sektorn – däribland banker, nätmäklare, försäkringsförmedlare – men även andra analysföretag samt försäljare av exempelvis datorprogram för marknadsanalyser samt dataleverantörer.

Däremot använder vi oss självklart av banker, nätmäklare, datorprogram och dataleverantörer, men då som klienter hos dem.

 

Politiskt är vi helt fristående från svenska politiska partier. Vår inriktning är konservativ icke-interventionistisk lågskatte-höger, vilket inget större svenskt politiskt parti representerar idag.

Då utrikespolitiska kommentarer och frågor ibland dyker upp som en del i arbetet, så bör det påpekas att vi på den globala arenan är mot alla socialistiska högskatte-regimer i Väst. Det var mycket längesen Väst överhuvudtaget representerade sann kapitalism och sann arbetarvänlig icke-interventionistisk högerpolitik.

Vad gäller de svenska mainstream-tidningarna så har vi inget aktivt samröre med någon av dem. Svenska mainstream-tidningar är allihop mer eller mindre vänstervridna marxistiska megafoner – något som är fullständigt oacceptabelt i vår värld.

 

Sammanfattningsvis – vi har alltså inget samröre med något företag inom den finansiella sektorn (i bred bemärkelse) förutom som varandes kunder hos en del av dem. Och vi är helt mot alla typer av högskattesocialism som har brett ut sig i Väst. Vi har därmed ingenting samröre med några svenska mainstream-tidningar eller politiker från högskattetyranniets 7-klöver, och ej heller med SD eller andra partier. Denna anti-socialistiska inställning färgar måhända våra åsikter i vissa frågor, men vi har landat i dessa åsikter på grund av objektiva och obestridliga fakta.