Hemsidans säkerhet

Hemsidans säkerhet.

SSL.

Vi använder ett 2048/256 SSL-certifikat för att säkerställa att all kommunikation mellan vår server och dina enheter är säkrad. Detta innebär att hemsidan hela tiden laddas över HTTPS och de flesta webbläsarna visar en ikon som talar om att kommunikationen är säkrad. Utöver detta använder vi andra häri icke-specificerade säkerhetslösningar för att maximera säkerheten på hemsidan.

Hela hemsidan körs över så kallad ”tvingad SSL”, så alla sidor kommer alltid att automatiskt laddas via SSL. Du kan själv säkerställa detta genom att leta upp HTTPS-prefixet i adressfältet i din webbläsare.

Här är en skärmdump på ett SSL-test (av Qualys SSL Labs) kört på vår hemsidan 2018-05-27. Som framgår får vårt SSL-certifikat ett A-betyg på alla områden:

Test av EWT Investing:s SSL-certifikat 2018-05-27.

(Det finns inget affärsmässigt förhållande mellan oss och Qualys, ej heller sponsrar de oss på något annat sätt.)

Om du fortfarande är osäker på kvaliteten och styrkan i vårt SSL-certifikat, vänligen prova det själv genom någon SSL-test-tjänst.

 

Övriga säkerhetslöningar på hemsidan.

Vi avslöjar inte exakt vilka övriga säkerhetslösningar som hemsidan har, men det rör sig om flera lager av ytterligare skydd både på våra servrar samt i hemsidans kod.

 

Övriga länkar om integritet och säkerhet.

Länk till vår Integritetspolicy.

Länk till KB-artikel om GDPR Compliance.

Länk till KB-artikel om Cookies.

Länk till KB-artikel om SSL & övriga skydd.