SSL & övriga skydd

Du är här:
< Tillbaka

SSL

Alla delar på hemsidan ewtinvesting.se serveras över HTTPS med SSL-certifikat från Comodo, en av världens ledande leverantörer av sådana lösningar.

SSL-certifikatet är ett fullgott RSA 2048 bitars (SHA256 med RSA). Certifikatet kan testas via Comodo-ikonen i sidfoten på hemsidan. Håll muspekaren över Comodo-ikonen eller klicka på Comodo-ikonen för att visa information om certifikatet i realtid.

Alla delar av anslutna betalningssystem kör på ”Force SSL”, vilket innebär att de inte går att använda om SSL-certifikatet på något sätt skulle försättas ur spel. Detta för att maximera säkerheten i betalningar som sker via kreditkort.

 

Övriga skydd.

I övrigt är hemsidan skyddad av brandväggar och säkerhetsprogram, detta för att minimera risken för hackerangrepp. Dessa lösningar torgförs av säkerhetsskäl inte.

Kundens adressuppgifter lagras i en databas. Däremot lagras inga kreditkortsuppgifter av oss, då de uteslutande hanteras av betalningsprocessorn Stripe, till vilka denna data skickas krypterat och osynlig även för oss.