Tekniska Analyser med Elliott Wave Theory

OMXSPI, CDAX och Wilshire 5000

Information om intra-dag analyserna.

Härunder hittar du löpande tekniska analyser på indexet OMXSPI (för Stockholmsbörsen), tyska CDAX och Wilshire 5000-indexet för New York-börsen. Analyserna publiceras intermittent och oregelbundet.

Dessa analystrådar kräver en aktiv prenumeration för åtkomst i realtid (och du måste ha godkänt villkoren i popup-rutan och/eller sidfoten för att få läsa dem). Om du inte har en aktiv prenumeration kan du endast läsa analyserna med 30+ dagars fördröjning.

2022-07-01 – Tekniska analyser på OMXSPI, CDAX, W5000 med mer.

Från och med idag 2022-07-01 så erbjuds återigen möjligheten att få ta del av mina finansmarknadsanalyser, vilka jag upphörde med att tillhandahålla för svenska privatkunder för några år sedan.

Skillnaden nu mot tidigare är att jag inte längre erbjuder analyserna som del av en prenumerationstjänst, utan bara per timbasis som en konsultation. Konsultationen avser endast tekniska analyser på marknaderna och trading-möjligheter i olika marknader, och kan inte gå in på privatekonomiska förhållanden och allokering av kapital, samt i andra hand fundamental analys (i bred bemärkelse, inte på enskilda bolag). Det är alltså inte ekonomisk rådgivning det är fråga om.

Marknaderna som jag regelmässigt följer – och som det därmed är sannolikast att jag har något slags ”actionable scenario” för – är:

 • OMXSPI (bredare än OMXS30), Sverige.
 • Wilshire 5000 (bredare än S&P 500), USA.
 • CDAX (bredare än DAX 30), Tyskland.
 • Nikkei 225, Japan.
 • SBF 120 (bredare än CAC 40), Frankrike.
 • FTSE 100, UK.
 • WIG Index, Polen.
 • MOEX Russia, Ryssland.
 • iBovespa, Brasilien.
 • BSE Sensex, Indien.
 • Crude Oil Brent.
 • Guld/USD.
 • Silver/USD.

Att jag följer dessa marknader betyder dock inte nödvändigtvis att det vid varje givet tillfälle finns någonting lämpligt att agera på i dem. Om du vill ha en konsultation beträffande en viss aktiemarknad så kan det alltså vara så att jag för tillfället inte har något rimligt ”directional analysis”-uppslag för den marknaden, och då troligen inte heller några rimliga trading-uppslag heller. Det är en risk som köparen måste acceptera.

För att mitigera detta så 1) erbjuds konsultationen som varandes en viss tidsrymd, vilket gör att vi kan gå vidare med andra marknader om tiden räcker till. Men även 2) genom att jag också kan vägra att sälja en konsultation för en viss marknad som jag bedömer är för oklar, för att spara alla inblandade parter tid och i köparens fall även dennes pengar.

Pris:

– 1500 SEK för en 30-minuters konsultation.
– 2500 SEK för en 60-minuters konsultation.

Kontakta mig på info (at) ewtinvesting.se för mer information eller för att boka en konsultation. Ange gärna vilka marknader som är av intresse för er.

 

”Bonus”-avsnitt:

Beträffande de fullständigt livsfarliga SARS-2-S-giftinjektionerna, så har jag skrivit en  mycket omfattande serie varnings-artiklar om dessa preparat. Här är version 11 av min senaste varningsartikel om dessa kriminella och livsfarliga preparat – den är 211 A4-sidor lång och är baserad på 365 referenser varav 309 är vetenskapliga artiklar. Jag hoppas att läsaren har sett några av de tidigare versionerna som jag högst sporadiskt har länkat även från den här hemsidan. Om läsaren eller dennes anhöriga överväger ta fler av dessa fruktansvärda preparat, så kanske det kan vara klokt att läsa genom den ovan länkade artikeln först, för att kunna göra ett på allvar informerat beslut beträffande dessa toxiska substanser. Givetvis ska inte jag behöva skriva om sådant på min finansmarknadsanalystjänst, men, landets ”läkare” och andra ”myndig”heter har ju knappast gjort sitt jobb i frågan, och jag har därför upprepade gånger tvingats ta till orda för att varna de jag kan nå.

Tack så långt.

2022-01-17 – Länk till version 8 om giftinjektionerna.

Här är länken till version 8 om SARS-2-giftinjektionernas toxicitet och biverkningar, som jag aviserade skulle publiceras i det förra inlägget:

https://www.janmalmberg.com/vetenskapliga-studier-om-sars-cov-2-giftinjektionernas-toxicitet-och-biverkningar-version-8/

Bara 258 vetenskapliga artiklar (av totalt 308 referenser) att argumentera mot. Nästa version – version 9 – publicerar jag på den nyss länkade domänen den 1:a februari, och länkar förmodligen in här igen i ett nytt inlägg någon gång därefter.

Uppdateringarna med nya referenser fortsätter tills det hopplösa så kallade samhället har slutat injicera sig med dessa giftsprutor och ansvariga företag och förespråkare har straffats.

2021-12-16 – Historien upprepar sig.

Det var cirka 11-12 år sedan nu, som jag tvingades ta till orda om svininfluensa-giftinjektionerna som cirkulerade då, och varna mina läsare för potentiella biverkningar (eftersom att ”myndig”heterna givetvis inte gjorde vad de skulle på den punkten överhuvudtaget).
Med tiden fick jag tyvärr rätt i många avseenden, även om ”worst case”-biverkningarna (däribland utbredd autoreaktivitet mot skvalen-producerande celler…) förefaller ha drabbat relativt få (och färre än jag trodde) personer, åtminstone sett till kliniskt konstaterade och kvarstående skador.

Nu håller ni därute återigen på med diverse hopplöst farliga injektioner mot ett virus som de flesta av er inte ens har gjort grundläggande research på. Och precis som förra gången, så har myndigheterna valt att pusha en mycket undermåligt testad och utvärderad produkt på er, medan vi som säger mot detta fruktansvärda elände målas ut med olika nedsättande epitet. Någon som helst saklig och vetenskapligt grundad debatt om dessa giftsprutor tillåts inte hållas överhuvudtaget, och de få gånger biverkningar kommer på tal så kör man över farhågorna med extremt vilseledande statistik och även genom att försöka mörka bort biverkningar som ter sig osannolika för den icke-initierade befolkningen.

Här är så version 7 av min jätteartikel om dessa suspekta injektioners biverkningar och toxicitet: VETENSKAPLIGA STUDIER OM SARS-2-GIFTINJEKTIONERNAS TOXICITET OCH BIVERKNINGAR – VERSION 7. Den innehåller bara 194 vetenskapliga referenser (alltså cirka 1,5  genomsnittliga PhD-teser i strikt vetenskapliga referenser räknat) för er giftinjektions-fanatiker därute att argumentera mot. Version 8 kommer 1:a januari, och jag länkar den förmodligen här också.

Innan ni fortsätter injicera er själva och era barn med flera av de nu cirkulerande hälsovådliga S-protein-injektionerna, så kan det vara klokt att gå genom version 7 och se om ni lyckas – för er själva – framgångsrikt skjuta hål på tesen jag driver där. Lycka till med det. (Bara min text-fil med nya länkar att gå genom och addera i kommande versioner är nu uppe i över 33 sidor.)

Vad beträffar Elliott Wave-analyserna så bedömer jag fortsatt att det saknas ett marknadsunderlag för att driva dem igen på den här hemsidan. Befolkningen är så nöjd så med sina injektioner och centralbankspengar. Finns ingen som behöver TA i det här läget (däremot behöver man vissa specifika hjärtmediciner, som ett visst läkemedelsbolag – av en ren tillfällighet, givetvis, är detta bolag även involverad i injektionsbusinessen – producerar, but I digress).

2020-04-14 – Världens bästa analysmetod.

God eftermiddag,

Analysmetoden Elliott Wave Theory, åtminstone i min regi och med det avancerade regelpaket jag använder, har nyligen skördat enormt stora framgångar. Efter att jag med flit satte analystjänsten i ”maintenance mode” samma dag som börsen toppade, så marknaden kraschat våldsamt, precis som mina Elliott Wave-analyser förutspådde. Även den signifikanta upprekylen som har ägt rum har jag prickat in bra för egen del, även om det återstår att se hur den klurigare mittenfasen av korrektionen förlöper.

De senaste åren har ni allihop därute velat bli buy-and-hold-utdelningsmiljardärer, påeldat av nätmäklarnas reklam i den riktningen. Intresset för min typ av tekniska analyser har varit extremt lågt de senaste åren.

Och nu har vi alltså fått svaret på vilka metoder som är bäst. Medan jag är upp flera hundra procent hittills i år, så har börsen knappt återhämtat 50% av den -35%-snyting som nyss delades ut.

Massor av amatörmässiga små investerare, men även större banker, fonder och hedgefonder har av marknaden avslöjats som varandes buy-and-hold:are utan konsekvens och risktänk.

Min bedömning är dock alltjämt att ni därute helt enkelt inte begriper att den här typen av tekniska analystjänster som jag driver är det som gäller nu, och därmed så kommer analystjänsten att fortsätta vara pausad, om än med ”maintenance mode”-deaktiverat för tillfället.

Goda råd kostar, men, folk är helt enkelt inte villiga att betala för dem. Hade ni varit det så hade ni haft en vägledande hand genom kraschen, men så blev det inte nu. Istället fick ni enorma förluster och dålig nattsömn.

Den som vill ha analyser av mig på index som OMXSPI (nej, inte OMXS30 då det är för smalt), eller CDAX i Tyskland, eller Wilshire 5000, kan höra av sig på info @ ewtinvesting.se. Grundpriset är 5000 SEK för ett analyspaket, och pengarna ska betalas in i förskott och är ej återbetalningsbara.

Vid något framtida datum öppnar jag förmodligen upp för vanliga prenumerationer till ett lägre pris igen. Men inte som det är nu. Det är för få av er därute, än så länge, som förstår vad det är ni behöver.