Betala med kreditkort

Du är här:
< Tillbaka

Du kan betala för prenumerationerna med kreditkort, eller med BankGiro.

Betalningarna hanteras av banken och betalningsprocessorn Stripe. Informationen skickas helt krypterad (naturligtvis även för oss – vi kan endast se ditt namn och dina adressuppgifter) per SSL, från vår hemsida direkt till Stripe, där själva betalningsprocessen genomförs.

Vår hemsida är krypterad med SSL-certifikat från den världsledande leverantören Comodo. I sidfoten på samtliga sidor på denna webbsajt, finns en SSL-ikon från Comodo. Om du håller muspekaren över ikonen, eller trycker på den, så öppnas en popup med verifikationsinformation. Du kan även slå vår sajt i ett gratis online-SSL-test.

Alla delar av anslutna betalningssystem kör självklart på ”Force SSL”, vilket innebär att de inte går att använda om SSL-certifikatet på något sätt skulle försättas ur spel. Detta för att maximera säkerheten i betalningar med kreditkort.

Om du har en dator med äldre operativsystem och gamla webbläsare som inte stödjer SNI, så kan hemsidans säkerhet vara en aning nedsatt för dig. Om du är orolig för att genomföra kreditkortbetalningar under sådana omständigheter så kan du i så fall välja ”Betala via BankGiro” istället för kreditkort, för att vara helt på den säkra sidan.