Betala med kreditkort

Du är här:
< Tillbaka

Du kan betala för prenumerationerna med kreditkort, eller med BankGiro.

Betalningarna hanteras av FinTech-företaget Stripe. Informationen skickas helt krypterad (naturligtvis även för oss – vi kan endast se ditt namn och dina adressuppgifter) per SSL, från vår hemsida direkt till Stripe, där själva betalningsprocessen genomförs.

Vår hemsida är krypterad med SSL-certifikat från den världsledande leverantören Comodo. I sidfoten på samtliga sidor på denna webbsajt, finns en SSL-ikon från Comodo. Om du håller muspekaren över ikonen, eller trycker på den, så öppnas en popup med verifikationsinformation. Du kan även slå vår sajt i ett gratis online-SSL-test.

Alla delar av anslutna betalningssystem kör självklart på ”Force SSL”, vilket innebär att de inte går att använda om SSL-certifikatet på något sätt skulle försättas ur spel. Detta för att maximera säkerheten i betalningar med kreditkort.

Om du har en dator med äldre operativsystem och gamla webbläsare som inte stödjer SNI, så kan hemsidans säkerhet vara nedsatt för dig. Du bör i så fall välja ”Betala via BankGiro” istället för kreditkort, för att vara helt på den säkra sidan.