2017-10-30 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God dag.

OMXSPI handlas något neråt idag, förmodligen korrektivt. Det saknas i mitt tycke en sista rörelse mot 600+-området, vilken bör inledas inom kort. Risken är fortsatt hög. I övrigt inga tillägg just nu.

OMXSPI 3 MIN

I S&P 500 tror jag att jag har lite fel någonstans i 3-minuters, men jag har ännu inte en bättre teori än att våg <IV>:s våg {B} pågår. Formationen har fullföljt sina minimikriterier, och våg {C} kan inledas praktiskt taget närsomhelst. Däremot ser det inte längre ut som att våg {C} kommer att bli särskilt djup, det kan räcka med en nedgång mot 2560-området.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-10-30 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. S&P 500 ser ut att kanske ha inlett dagen med våg {C} av neråt, vilken i så fall bör ta ut lite mer nersida över de närmaste 1-2 handelsdagarna.

  2. OMXSPI fortsätter handlas korrektivt inför vår stängning, och jag har inga tillägg för tillfället. Indexet bör fortsätta uppåt förbi 600+ inom inte alltför många handelsdagar. Risken är fortsatt mycket hög, trots att det troligen blir ännu en mindre uppgångsfas snart.

Lämna ett svar