2018-03-19 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

OMXSPI är mycket svagare än vad jag har väntat mig, och sannolikheten stiger en aning för att jag ska ha missbedömt våg <E>:s utsträckning. I värsta fall är formationen redan klar. Men i skrivande stund tror jag ändå att det finns mer uppsida kvar innan <E> är helt klar.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 är kvar i våg {4} neråt vid starten av dagens handel. Men min bedömning är alltjämt att formationen snart är klar och då bör följas av våg {5} uppåt.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-03-19 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. OMXSPI handlas vidare utför idag, och inför stängningen har ingenting avgörande inträffat. Jag är alltjämt skeptisk till att våg < E > skulle vara helt slut redan, och jag tror att en större våg uppåt kvarstår för att slutföra formationen. Närmaste mindre köpsignal finns på 570.60.

Lämna ett svar