2018-03-22 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

OMXSPI hade tydligen mycket mer kvar på våg <b> än vad jag väntade mig och trodde på igår, och i skrivande stund verkar även våg {Z} neråt utvecklas. Det finns ännu ingen övertygande struktur som säger att {Z} av <b> bör vara slut just här, och jag har en själv en avvaktande och inaktiv hållning idag med min hedgade portfölj upp cirka +0,1% i skrivande stund [EDIT: blev +0,6% vid stängningen]. Alltid något med tanke på att jag inte väntade mig så här pass mycket nersida idag.

Min bedömning är att våg <c> uppåt bör inledas inom kort när våg <b> väl tar slut (var det nu blir), och våg <c> bör ta hem åtminstone 570-området.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 ser ut att fortsätta med våg {2} under dagens handel. Finns ingen uppenbar struktur för våg {2} som ser ut att bli klar från starten, även i S&P 500 är jag därmed avvaktande.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-03-22 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. S&P 500 fortsätter neråt i vad jag tror är en delvåg av våg {2}. Den kortsiktiga förutsägbarheten i detta index har fallit avsevärt, men jag tror att indexet kommer att stänga gapet upp till 2710 inom några handelsdagar.

Lämna ett svar