2018-03-26 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

OMXSPI ser ut att vara kvar i våg 2 av <C>, och inom kort bör våg 3 uppåt inledas, dock kanske först efter att OMXSPI har rört sig ner mot 550-området för att slutföra våg 2. Våg 3 av <C> bör kunna ta sig till åtminstone 570-området. För en fullständig överblick på fler tidshorisonter, se OMXSPI-sektionen.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 har under den gångna veckan grumlat vågstrukturen rejält på flera tidshorisonter. Som jag skrev i fredags kväll i S&P 500-sektionen, så verkar en Expanderande Triangel pågå som en B-våg av en större Flat-formation, något som verkar ha bekräftats idag då S&P 500-terminerna är rejält uppåt. Om jag har rätt så bör våg e av B vara slut inom kort eller redan, och då följas av en C-våg uppåt.

Efter denna C-våg, bör S&P 500 gå ner rejält, men innan jag har sett hur hög C-vågen blir så är den strukturella situationen oklar på upp till medellång och lång sikt, vilket gör det svårt att med någon större säkerhet fastslå magnituden på nästa nedgångsfas. Den blir dock förmodligen djup.

Men först bör man vänta sig att S&P 500 stiger till 2700-2800-zonen.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-03-26 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. OMXSPI rasar utför inför dagens stängning och det är oklart om våg < e > av < B > faktiskt är slut ännu; dagens nedgång är nämligen lite för stor för att det ska vara en helt säker slutsats. Man bör räkna med att våg < e > kanske har lite mer nersida kvar de närmaste dagarna.

  2. S&P 500 har öppnat uppåt idag, och ägnar sig just nu åt en gapstängningsmanöver. Våg e av B kan vara slut, men det är lite tidigt att säga med säkerhet. Oavsett vad så väntar jag mig våg C uppåt inom kort (om den inte redan har startat).

Lämna ett svar