2018-04-09 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

OMXSPI har handlats ryckigt hittills idag, och ser ut att fortsatt handlas i en korrektiv struktur, som bör följas av fortsatt uppgång mot 570-området.

OMXSPI 3 MIN

I S&P 500 är jag missnöjd med fredagens utveckling såtillvida att vattnet grumlades en del. Man kan visserligen tänka sig att D-vågen helt enkelt blev högre än vad jag hade räknat med (och det är så jag har flyttat markeringen tills vidare), men vi får se om det kommer att hålla; D-vågen borde inte blivit så hög.

Jag håller tills vidare öppet för att våg (B) fortfarande pågår, men som det ser ut nu tror jag ändå på våg (C) uppåt mot 2700, efter våg (B):s slut, var det nu blir.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-04-09 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. S&P 500 fortsätter lura handlarna, med tvära kast var och varannan handelsdag, och har idag öppnat uppåt… jag vågar knappt påstå att det kan vara våg (C) uppåt mot 2700-2802, som jag dock väntar mig förr eller senare.

  2. OMXSPI rekylerar uppåt mot slutet av dagens handel. Min gissning är att våg < C > alltjämt pågår, och ska mot 570-området. Om OMXSPI-eländet kan återta 556 så stärks denna teori ytterligare.

Lämna ett svar