2018-05-03 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

OMXSPI verkar handlas neråt i våg <IV>. Indexet bör inom kort ha slutfört våg <IV>, och då kvarstår våg <V> uppåt. Våg <V> behöver inte bryta genom 584-området utan kan sluta med en lägre topp – men det mest sannolika är ändå ett avancemang till mot 584-området för att avsluta hela våg <C>. När våg <C> sen är klar, så väntar jag mig en mycket stark vändning neråt.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 ser riktigt svagt ut, och håller kanske fortfarande på med våg [V] av [C] faktiskt, som i så fall avslutas genom en sidledes formation. Detta ser allt mer troligt ut. Men oavsett så ser jag möjligheter till en rejäl fortsättning nedåt inom kort i S&P 500. Ett brott av Februari-botten och ett test av 2400-2450-området ser jag som alltmer sannolikt på några veckors sikt.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-05-03 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. OMXSPI verkar fortsätta med våg < IV > ända till slutet idag. Jag tror att våg < V > uppåt bör inledas inom kort, men vi får se. Efter våg < V > bör OMXSPI falla rejält, så den medellångsiktiga utveckling bör vara negativ, oaktat ett eventuellt ryck uppåt i våg < V >.

  2. S&P 500 faller rejält idag, och våg C kan vara avklarad. S&P 500 har i och för sig inte brutit 2586 ännu, men det börjar se ut som att rörelsen mot 2400-2450 har inletts.

Lämna ett svar