2018-07-17 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God dag,

OMXSPI ser ut att vara i våg Y av <c> uppåt, vilken kan ha mer uppsida kvar mot 585-området, men samtidigt bör man notera att våg <c>:s minimikriterium har klarats av redan, och våg <d> neråt kan inledas när som helst. Det är dock lite tidigt att säga om dagens hittillsvarande nedgång kan vara inledningen på våg <d>. Indexet bör inom kort vara klart med våg <Y> av -V-, och då inleda en kraftig nedgångsformation.

OMXSPI 15 MIN

S&P 500 är förmodligen nära att avsluta våg (C) av [y] vilken förmodligen avslutar den större formationen [B]. Våg [C] neråt bör starta inom kort, och bör innebära att S&P 500 går ner mot 2500-2550-området. Närmaste kritiska nivå i S&P 500 ligger på 2746 just nu, en passage av den nivån innebär en ökad sannolikhet för att jag har rätt vågräkning.

S&P 500 15 MIN

Lämna ett svar