2018-08-14 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God kväll,

OMXSPI uppvisar inte en klart och tydligt impulsiv struktur i de senaste dagarnas nedgång, vilket medför att man inte kan avskriva möjligheten att våg {Z} av <V> fortfarande pågår på något sätt. Det kan exempelvis vara så att våg {b} pågår som en triangel, vilket då ger oss ett kommande utbrott uppåt i våg {c}. Men det finns även andra alternativ öppna, där våg {Z} har satt sin topp, men kanske fortfarande pågår som en sidledes formation. Man bör vara beredd på att det möjligen kvarstår en del uppsida härifrån, även om en långsiktig topp bör ligga i närheten.

OMXSPI 15 MIN

S&P 500 ger inte någon klar indikation på att indexet har avslutat våg <V> ännu, då de senaste dagarnas nedgång inte har varit entydigt impulsiv. Möjligen pågår våg {4} fortfarande som en triangel (vilket lär visa sig de närmaste dagarna), och i så fall kvarstår ett litet utbrott i våg {5} uppåt innan indexet vänder ner på allvar. Skulle indexet däremot fortsätta neråt härifrån genom 2792-området, så ökar sannolikheten kraftigt för att våg <V> redan är avklarad.

S&P 500 15 MIN

Lämna ett svar