2018-08-24 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God kväll,

OMXSPI fortsätter handlas uppåt i våg {e}, som blåses upp allt mer på grund av dumdristiga investerare som har pressat upp börserna på nya högstanivåer trots allt sämre fundamenta. Våg {e} bör dock ses som fortsatt pågående tills vidare, det finns ingen uppenbar avslutande delvåg internt i våg {e} ännu nämligen. En attack mot 620-området kan bli aktuell. När den här uppgången väl toppar ut, bör OMXSPI falla ner mot 300-området på 1-2 års sikt ungefär.

OMXSPI 15 MIN

S&P 500 bör vara någonstans i våg {5} uppåt, vilken inte heller visar några tecken på ett omedelbart slut här. Formationen bör antas fortsätta uppåt lite till, men alla minimikriterier är å andra sidan klara nu, och våg {5} kan alltså ta slut när som helst. Första målet när formationen är klar, är ett test av 1800-området.

S&P 500 15 MIN

Lämna ett svar