2018-09-25 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God eftermiddag,

OMXSPI handlas vidare korrektivt inom ramen för vad som ser ut att vara en triangel av något slag. Det är tills vidare omöjligt att säga om triangeln är en X-våg eller en Y-våg, vilket i sin tur gör att utbrottsriktningen är fortsatt omöjlig att förutspå. På kortare sikt råder alltså fortsatt låg förutsägbarhet, på längre sikt kvarstår dock prognosen att en mycket signifikant topp ligger nära i tiden.

OMXSPI 15 MIN

S&P 500 handlas vidare i en märklig formation, och har tappat avsevärt i förutsägbarhet under de senaste veckorna, och handlas just nu vidare korrektivt uppåt. Indexet kan ha lite mer uppsida kvar till nya toppar, men bör inom en inte alltför avlägsen framtid toppa ut och inleda en krasch ner till 1800-nivån.

S&P 500 15 MIN

Lämna ett svar