2018-11-20 – Teknisk analys OMXSPI; S&P 500.

God kväll,

OMXSPI gör en djup våg B av <II>, men i övrigt är analysen oförändrad. Våg C av <II> uppåt bör inledas inom kort, och kan komma att gå mot 580-585-området. Våg <III> neråt kan dock komma att inledas innan slutet av 2018.

OMXSPI 15 MIN

S&P 500 kan jag tvingas backa på beträffande att våg <V> pågår, detta eftersom att indexet har rekylerat ner en bra bit i den pågående korrektiva fasen. Således kan min initiala tolkning av våg <V> ha varit den korrekta, vilket då placerar S&P 500 i en 2:a-våg tillsammans med de europeiska indexen. I så fall bör indexet inom inte alltför många handelsdagar inleda en C-våg uppåt, kanske mot 2780-området. Det tekniska läget ser dock mycket dåligt ut, och förmodligen kommer S&P 500 att fortsätta starkt neråt efter en sådan upprekyl.

S&P 500 15 MIN

Lämna ett svar