2017-06-02 – Teknisk Analys.

God förmiddag. OMXSPI har inlett dagen med att bryta upp till en ny högsta-notering för våg (3), vilken nu har uppfyllt minimikraven, och därmed kan våg (4) inledas närsomhelst. I OMXSPI bör våg (4) bli relativt grund, och förmodligen hålla sig över 586.

S&P500 slutförde igår troligen hela eller nästan hela våg 3-V, och bör under dagen inleda våg 4 neråt. Våg 4 bör nå området kring 2405-2410.

5 tankar kring ”2017-06-02 – Teknisk Analys.

  1. DAX30 ser ytterst överextenderat ut nu. Det har det gjort ett tag. Dagens nya ATH åtföljs av kraftiga negativa tekniska divergenser, och kan vara våg V av 5 uppåt. Trenden är förvisso alltjämt uppåt och ett panikköpsrally kan bli kostsamt för negativa positioner, men R/R är mycket bra om man prickar in slutet på uppåtfasen här i krokarna…

  2. S&P500 Daily just nu… väldigt farligt läge. Om 2380 bryts så är våg troligen klar, och ett potentiellt fritt fall till åtminstone MA200 vid 2280 står för dörren.

  3. US Treasuries skjuter i höjden efter urusel amerikansk statistik. Knappast ett bra tecken för den fortsatt euforiska och från den realekonomiska verkligheten helt frikopplade aktiemarknaden.

  4. OMXSPI bör fortsätta en bit neråt i våg (4). Om 582 bryts så råder ”Black Monday Watch” tills vidare, då ett brott där kan innebära att våg (5) har tagit slut på en lägre nivå. Men, tills vidare är det troligaste att våg (4) snirklar sig neråt mot 584 i början på nästa vecka, och att våg (5) sedan tar vid och passerar våg (3):s topp och tar sig en aning högre i en klassisk ”overshoot”. Därefter – kraftigt ras.

Lämna ett svar