2017-06-05 – Teknisk Analys.

God eftermiddag. OMXSPI har trendat svagt nedåt hittills idag, men har en bit kvar för att frilägga en giltig (2)-(4)-linje. För att göra det måste den existerande stigande trendlinjen tangeras eller underträffas.

Och om S&P500 inom kort inleder våg 4 neråt, så bör OMXSPI alltså som tidigare konstaterat kunna söka sig ner mot cirka 584-området. S&P500 är troligen nära slutet på våg 3, och bör då söka sig ner mot 2405-2415, med start inom kort.

4 tankar kring ”2017-06-05 – Teknisk Analys.

  1. OMXSPI har nästan frilagt en potentiell stigande (2)-(4)-linje, men behöver röra sig mer i sidled och/eller neråt för att helt få till det. Så om jag har rätt vågräkning bör mer kortsiktig nedsida alltså finnas kvar i våg (4), kanske mot 584, men inte nödvändigtvis så mycket.

  2. Så här ser läget ut i Guld/USD just nu tror jag, det vill säga en C-våg eller kanske 3:e-våg till och med (om jag har tolkat en sak fel i weekly), som bör vara på väg mot i alla fall $1320-området.

  3. Läget ser INTE bra ut i Shanghai Composite, en Flat-formation kan ha avslutats där nyligen, och om 3063 tappas, så ska det indexet förmodligen ner avsevärt, i värsta fall i en djup 3:e-våg.

Lämna ett svar