2017-06-07 – Teknisk Analys.

God förmiddag. OMXSPI har nu fullföljt minimikriterierna för våg (4), då en giltig (2)-(4)-linje har frilagts tidigt under dagens handel. Förutsägbarheten på kort sikt är därmed avsevärt reducerad, då det nu är mycket svårare att säga om våg (4) har mer kvar att ge neråt (vilket är möjligt), eller om den bara skapar en sidledes slutformation, eller om våg (5) faktiskt redan har startat.

S&P500 bör däremot ha  en del kvar att göra neråt och/eller i sidled, eftersom att jag inte kan få fram en giltig 2-4-linje där ännu. Så i S&P500 anser jag att läget är något klarare, och att åtminstone lite mer nersida kvarstår för att slutföra våg 4, vilket då kanske även drar ner OMXSPI en bit ytterligare i våg (4). Kanske.

3 tankar kring ”2017-06-07 – Teknisk Analys.

  1. OMXSPI verkar ha valt att tillverka våg (5) uppåt redan nu, men ett internt bakslag i denna formation kan komma inom kort. Däremot ser det troligt ut att våg (5) tar sig till 598-600-området i sin slutfas.

  2. OMXSPI verkar inför dagens stängning vara i våg (b) av (5), och bör ha mer uppsida kvar i våg (5) som helhet, den bör avslutas kring 598-600.

Lämna ett svar