2017-09-12 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God dag.

OMXSPI handlas med stigande korrektiva rörelser intra-dag sedan igår, och möter igår och idag motstånd i form av övre Bollinger Bandet och en glidande medelvärdesstruktur i dagsdiagrammet. Indexet är fortfarande inte överköpt i dagsdiagrammet, men ligger nu bara någon %-enhets klättring från att notera en sådan situation.

Jag är osäker på om man ens kan se våg [IV] som slut just nu, och är även väldigt skeptisk till att våg [V] av [3] redan skulle kunna vara klar. Kan inte se en sådan möjlighet just nu (men man ska komma ihåg att marknaden gör som den vill). Min gissning är därmed mer kvarstående uppsida till i alla fall 570-573-området.

OMXSPI 3 MIN

S&P500 ser ut att ha åtminstone en del uppsida kvar i våg {5} av <III>. Om våg {4} verkligen har blivit en triangel, så bör indexet orka till åtminstone 2517 och kanske även 2533. Vi får se hur det blir med det.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-09-12 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

  1. OMXSPI verkar ha gjort stigande korrektioner idag, och det gör att jag är osäker på om ens våg [IV] är slut redan. Tills vidare tror jag att impulsen fortsätter uppåt ett tag till.

  2. S&P 500 verkar fortsätta med vad jag tror är våg {5} av och har idag slagit genom till nya högstanivåer igen. Om jag har rätt bör dock eländet fortsätta trenda mot 2517-2533-området.

Lämna ett svar