2017-09-25 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God eftermiddag.

OMXSPI fortsätter (möjligen korrektivt) uppåt, vilket är mot mina förväntningar, då jag hade väntat mig att våg [4] skulle inledas idag. Börsligisterna i Stockholm har dock kullkastat mina ritningar, och våg [3] fortsätter alltså .

Det är nu också oklart om våg [III] och [IV] kan betraktas som avslutade. Förmodligen får mina nuvarande förslag beträffande [III] och [IV] stryka på foten, men mitt just nu bästa förslag utgörs av hur markeringarna står för tillfället. Trenden är fortsatt uppåt, och osäkerheten är alltjämt påtaglig.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 verkar vara kvar i korrektionen, men bör som tidigare konstaterat nå 2517 och sedermera förmodligen även 2533. Jag har inga tillägg här just nu.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-09-25 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

  1. Inför dagens stängning är det mycket oklart exakt vad som har pågått sedan markeringen [II], och jag får inte fram någonting riktigt vettigt förutom de nuvarande markeringarna, som jag misstror en aning.

    Jag är däremot säker på att våg [4] bör inledas ganska snart, men eftersom att jag inte vet när och var våg [3] tar slut, så vågar jag inte säga om vi har sett denna formation inledas från dagshögsta. OMXSPI är dock överköpt i dagsdiagrammet, så det vore inte alls otänkbart.

  2. S&P 500 verkar avsluta en korrektiv sekvens internt i våg {5}, och bör stanna ovanför 2480, för att därifrån inleda nästa våg uppåt. Jag tror tills vidare på att 2517 och 2533 kommer att uppnås förr eller senare.

Lämna ett svar