2017-10-06 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God eftermiddag.

OMXSPI är kvar i våg [IV] vilket jag misstänkte igår, och formationen ser ut att bli antingen en Flat eller någon slags triangel. Det är fortsatt svårt att säga om OMXSPI kommer att orka upp till 598.42+ i en sista stöt efter våg [IV], eftersom att det finns två rimliga alternativa utsträckningar för våg -V-, varav bägge två innebär att börsen ska ner avsevärt inom kort, men, från lite olika höjder (antingen från detta område eller från 600+). Så på den punkten kvarstår låg förutsägbarhet. Men att denna våg [IV] följs av våg [V] uppåt inom kort är jag tämligen säker på.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 avancerade igår vidare i vad jag tror är våg [3] av {V}, och indexet är fortsatt överköpt. Våg [3] bör vara klar inom kort, och följas av våg [4] neråt, men därpå bör våg [5] finnas kvar.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-10-06 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

  1. OMXSPI är förmodligen kvar i våg [IV] inför vår stängning idag. Ser ut som att det kanske är en NEU-TR-formation i görningen som våg [IV], vilket i så fall innebär mer sidledes rörelser i början på nästa vecka, innan våg [V] uppåt tar vid.

  2. S&P 500 har kanske inlett våg [4] neråt, men det finns ingen särskilt klar vågstruktur för våg [3] just nu, och vi får se om den vågen förlängs ytterligare. Efter våg [4] bör våg [5] uppåt följa, så klart, men det blir förmodligen inte förrän en bit in i nästa vecka.

    Risken är fortsatt väldigt hög, och S&P 500 är fortsatt överköpt. Även om våg [5] uppåt kvarstår, så bör marknaden inom kort inleda en större nedgångsfas.

Lämna ett svar