2017-10-09 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God eftermiddag.

OMXSPI har förmodligen tillverkat en NEU-TR-formation i vågposition [IV], vilken ser ut att vara i sitt slutskede (E). Inom kort bör våg [V] uppåt inledas. Den kan, men måste inte, gå förbi 600-området med liten marginal. En viktig och åtminstone medellångsiktig topp (för några månader alltså…) bör ligga nära i tiden nu.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 är antingen i slutskedet av våg [3] fortfarande, eller någonstans inne i våg [4]. Det är inför dagens handel svårt att differentiera mellan dessa kortsiktiga möjligheter. Lite mer uppsida bör netto finnas kvar, men en viktig topp bör vara tämligen närliggande nu.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-10-09 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

  1. Våg [IV] verkar fortsätta inför vår stängning, men kan vara slut när som helst. Även om det förmodligen kvarstår lite mer uppsida, så är detta ändå ett högriskläge tills vidare…

  2. S&P 500 ser ut att vara i våg [4] inför vår stängning. Även här bör lite mer uppsida kvarstå, men det är överlag ändå ett högriskläge.

Lämna ett svar