2017-10-10 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God dag.

OMXSPI fortsätter harva vidare i våg [IV] ser det ut som, och bör ha en impuls kvar uppåt. Men som tidigare konstaterat är risken dock fortsatt hög på något längre tidshorisonter.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 ser ut att vara i sin respektive 4:e-våg, våg [4]. Formationen har dock uppfyllt alla minimikriterier och kan ta slut närsomhelst.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2017-10-10 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

  1. Korrektionen fortsätter i OMXSPI, och jag har inga nya bud, förutom att det kanske inte blir en NEU-TR-formation i slutändan, utan någon annan slags sidledes härva. Min bedömning är dock fortsatt att detta är en 4:e-våg, men vi får se vad marknaden anser, den måste vara klar inom kort i så fall…

  2. S&P 500 har kanske gjort klart våg [5] uppåt också efter dagens oväntat starka öppningsspik rakt uppåt, men det är inför vår stängning lite tidigt att säga. Våg [4] kan fortfarande pågå som en komplicerad korrektiv formation, varvid jag ställer mig avvaktande just nu.

Kommentera