2018-03-07 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

OMXSPI har handlats korrektivt neråt en bit, och det verkar som att våg <E> alltjämt pågår, som någon slags sammansatt korrektiv formation, eller en Flat-formation. Om OMXSPI faller ner under 560, så är våg <E> troligen en Flat-formation. Tills vidare är den kortsiktiga förutsägbarheten dock låg i OMXSPI, tills den strukturella situationen klarnar upp en del.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 bör fortsättningsvis vara i våg {3}, som dock ska bli en korrektiv sekvens totalt sett. Våg {3} bör gå mot 2790 inom kort. Skulle 2650 gå förlorat får jag omvärdera delar av dessa kortsiktiga slutsatser och teorier.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-03-07 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. Jag tror att S&P 500 är kvar i våg {3} uppåt – alltså ingen förändring av analysen. Som jag ser det ska indexet mot 2790-området inom kort för att slutföra minimikriteriet för våg {3}.

  2. OMXSPI verkar vara kvar i våg < E >, och eventuellt ska indexet imorgon ner mot 559-området för att slutföra en delvåg av < E >, men det är ingenting jag är särskilt säker på. Överlag har förutsägbarheten på kort sikt inte förbättrats under dagens handel, och vart det kan tänkas öppna vet jag inte.

    Jag vågar däremot påstå att våg < E > nästan helt garanterat fortfarande pågår och bör avslutas på en aning högre nivåer.

Lämna ett svar