2018-03-06 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

OMXSPI har inlett dagen med att skapa ännu ett gap uppåt, som löjligt nog ligger nästan precis över det föregående gapet, som därmed effektivt inte är stängt. Våg <E> har nått mitt mål som jag satte upp häromdagen om att passera 566, och har nästan nått även 570. Formationen <E> bör ha mer uppsida kvar, eftersom att det verkar vara troligt att S&P 500 ska en bit högre upp också. Men som det ser ut nu väntar jag mig en rejäl fortsättning neråt inom kort.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 gick upp för mycket under gårdagens handel för att den osannolikt negativa vågräkningen i 3-minuters skulle kunna stämma. Istället verkar det som att våg {3} uppåt fortfarande pågår, och bör orka leta sig mot 2790-området inom kort.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-03-06 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. OMXSPI bör fortsätta med våg < E > ytterligare några dagar, men då dess struktur ska vara korrektiv totalt sett, så är det svårt att säga om gapet ska stängas delvis först, innan våg < E > tar sig vidare uppåt. Våg < E >:s minimihöjd är redan infriad.

Lämna ett svar