2018-03-15 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God dag,

OMXSPI ser ut att alltjämt vara i våg <E>, och jag tror att de senaste dagarnas korrektiva rörelser inte kommer att avsluta formationen – istället väntar jag mig fortsatt uppsida inom kort. Med det sagt – när våg <E> väl är klar så väntar jag mig ett rejält ras ner under februari-botten, varvid jag anser att det vore oförsiktigt att gå in alltför tungt på den positiva sidan av marknaden i det här läget. Risken för kortsiktiga missbedömningar av vågstrukturen finns alltid.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 bör vara i slutskedet av våg {4} om jag har rätt, och bör inom kort eller kanske redan i skrivande stund, vara i våg {5} uppåt, som bör passera våg {3}:s topp. När våg {5} väl är klar ska det amerikanska börseländet rakt ner förbi februari-botten.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-03-15 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. OMXSPI har jag ingen analysförändring för inför dagens stängning – jag tror att indexet alltjämt är i våg < E > som bör kunna sluta kring 586.

  2. S&P 500 har kanske avslutat våg {4}, fast indexet är rättså segt hittills idag, och jag kan inte utesluta att våg {4} kanske fortfarande pågår. Efter våg {4} bör våg {5] uppåt följa, förmodligen förbi våg {3}:s topp.

Lämna ett svar