2018-03-14 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

Beklagar en något sen uppdatering; jag har varit sjuk igår och är ett risigt vrak idag. Den akuta fasen igår blev bara cirka 10 timmar lång tack vare jättedoser av C-vitamin-pulver som jag köper från USA. Kroppens behov av C-vitamin ställs upp radikalt vid sjukdom eller reparationsbehov. Men i Sverige är den allmänna inställningen till C-vitamin att ”man kissar bara ut det så det är helt onödigt hähähä” – så är det i ett land som har sett sina samtliga utbildningsinstanser förstörda under flera decenniers socialistiskt trams. Orkar inte göra ett större utlägg om L-askorbinsyra här på min TA-sajt, men kanske lockar det någon läsare att göra egna efterforskningar, ungefär som när jag i förväg presenterade negativa studier om svininfluensagiftinjektionen för 9 år sedan och vet att jag fick några läsare att dra andra slutsatser. Då var budskapet från de skattemedelsavlönade ”myndigheterna” att ”ingen kunde förutspå det inträffade” fastän mängder av de studier jag la fram pekade på den raka motsatsen.

Aja. Nog pladdrat om detta.

OMXSPI är förmodligen kvar i våg <E> uppåt, som bör kunna nå 586-området innan den är helt avklarad. Alltså ingen förändring mot gårdagens analys.

OMXSPI 3 MIN

Vad beträffar börsbubblan S&P 500 så är det oklart om indexet har avslutat våg {4} vid det här laget, men jag tror att merparten av formationen är avklarad vid det här laget. Efter att våg {4} är slut, så bör våg {5} uppåt ta vid och förmodligen passera våg {3}:s topp.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-03-14 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. S&P 500 ser ut att fortsätta med våg {4} inför vår stängning. I övrigt ingen förändring av analysen, väntar mig inom kort våg {5} uppåt.

  2. Inte heller någon förändring av min analys för OMXSPI, jag väntar mig att indexet är i våg alltjämt, och att denna våg kommer att avslutas på något högre höjder, kanske så mycket som 586-området. Efter våg väntar ett rejält ras.

Lämna ett svar