2018-04-11 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

OMXSPI är neråt igen, efter att igår ha misslyckats med att bryta genom 558-motståndet. Dagens nedgång kan skyllas på det krigshetsande USA, som helt utan bevis för någon av deras sedvanliga anklagelser mot Syrien, Ryssland och Iran, håller på att dra samman diverse fartyg som man vill ha sänkta, inför ett eventuellt nytt angrepp mot Syrien. Inga bevis har inkommit i Skripal-affären, där den ”7 gånger dödligare än VX”-gasen inte har dödat någon, och där de enda dödsoffren hittills är Skripals husdjur, som brittisk polis har mördat genom – enligt brittisk lag – kriminell misskötsel av djur. Det mesta pekar på att förgiftningen i området berodde på en restaurang, som i tysthet har stängts ner. Inte ens sjukhuset där Skripal:arna vårdades har velat bekräfta någonting. Ännu ett brittiskt fiasko och en psy-ops.

Samma sak är det med den senaste påstådda gasattacken i Syrien, som det helt saknas bevis för att den skulle ha ägt rum. Däremot finns det gott om fotobevis på att alltihop bara är ännu en fejk och en bluff, iscensatt av Västs så omhuldade ”Vita Terroristerna”, inklusive bilder och videoklipp som visar hur barnen lägger sig på golvet och vrider sig i plågor på kommando av regissören (om man nu vill kalla en Al-Qaeda-mupp, tillfälligt licensierad av Väst, för just regissör).

När jag var liten och gick i mellanstadiet, så gick jag en tid på internatskola i Storbritannien. Det var inte långt efter att Sovjetunionen hade upplösts. På den tiden, då var Storbritannien ett relativt moraliskt, konservativt, någorlunda trovärdigt land, precis som resten av Väst. Sovjetunionen och Warszawa-pakten, som jag besökte mycket från att jag var nyfödd (på grund av en av mina föräldrars härkomst), var ett hopplöst socialistiskt fiasko, där alla medier var ”fake news” och ekonomin undermålig.

Idag är rollerna tämligen ombytta. Ryssland är ett extremt trovärdigt lågskatteland med bara 13%-iga inkomstskatter, medan Väst har blivit fiasko-artade socialistiska högskattestater som sakta (eller inte så sakta) är på väg åt helt fel håll, och där våra mainstream-”medier” är ungefär lika lögnaktiga som Pravda brukade vara.
Idag kan man fortfarande läsa ryska Pravda, och då få veta mer om hur saker och ting ligger till på riktigt än om man ögnar genom genomsnittlig västerländsk (inklusive då svensk) tidning.
Det Storbritannien jag hade min bästa grundskoleerfarenhet från finns inte kvar överhuvudtaget. Ersatt av en förljugen, idiotisk, oseriös neo-”konservativ” brittisk politikeradel befolkad av debiler och kretiner som helt struntar i sådant som bevisbörda, naturlagar med mer.

Den väst-marxistiska strävan efter att totalrasera våra utbildningsinstitut och ersätta seriös, fakta-, naturlags- och bevisbaserad undervisning med sådant som känslor, diverse åsikter, löst tyckande, och illa underbyggt nymoraliserande, har skapat en befolkning som verkar vara helt inkapabel att skärskåda lögnerna från vårt etablissemang.

Men så var det inte i Sovjetunionen och Warszawa-pakten. Sovjet var starkt på utbildningsfronten, och det var inte många som verkligen trodde på propagandan där. Men så är det här i Väst. Och nu har detta hopplösa sakernas tillstånd, tagit oss till den punkt där USA och andra länder från Väst – helt utan bevis – eventuellt angriper Syrien, och då får sina fartyg sänkta av takslående Zircon-robotar och flygplan bortskjutna av S-400 och Tomahawk-svärmar bortstörda av Krasukha-4 och bekämpade av Pansir-S1.
Allt detta beror på att Västs befolkning totalvägrar att protestera mot våra ledare (gör man det så kommer direkt diverse obildade och i vissa fall troligen NATO-avlönade med beskyllningar som ”ryska troll” med mer osakligt pladder istället för sakliga motargument), samt är så outbildade så att det numer går att lura på dem precis vad som helst.
Barn som ligger och vrider sig på golvet på kommando från en skäggig islamist inför filmkameror blir ”bevis” helt plötsligt, och matförgiftning på en restaurang (numer stängd av myndigheterna) blir ”ryska lönnmördare med nervgifter 7 gånger dödligare än VX” men där de enda dödsoffren blir husdjur som dödas på grund av att brittisk ”polis” bryter mot brittisk lagstiftning. ”Rysk signatur på nervgiftet” kan vem som helst som har inhämtat kunskaper om isomerer på gymnasiekemin också rakt av avfärda (eller man kunde tro det, men närmast ingen har höjt rösten mot detta pladder) som bara ännu en korkad lögn för de stora och dessvärre bevisligen tämligen obildade folkmassorna.

En ofattbar idioti.

OMXSPI då. Om nu inte idioterna i Väst inleder ett katastrofalt angrepp mot Syrien (se ovanstående eminenta utlägg) redan nu idag, så tror jag att dagens nedgångsfas kan vara avslutningen på de senaste dagarnas korrektiva handelsbeteende.

OMXSPI tror jag ska uppåt härifrån, på ett ungefär, men jag ser 570-området som mindre troligt som slutmål för våg <C>. Istället tror jag att 564 kan visa sig räcka till.

En rejäl nedgångsfas bör inledas efter att våg <C> är klar (hoppas bara den inte beror på att kriminella skurkstater i Väst bryter mot internationell rätt och skapar en massiv konflikt någonstans).

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 tror jag kan ta sig mot 2700-2725 efter att den här kortsiktiga korrektiva formationen är avklarad. Men våg (C) som jag tror pågår i S&P 500 bör följas av en rejäl nedgångsfas. Så jag är endast kortsiktigt försiktigt positiv till marknaderna. På alla andra tidshorisonter ser läget just nu mycket illavarslande ut.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-04-11 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. OMXSPI har kanske slutfört våg B som en Flat-formation, enligt markeringarna a till c. Jag väntar mig inom kort våg C uppåt mot 560-562-området. Våg < C > som helhet bör dock orka gå lite högre än så innan den är avklarad.

  2. S&P 500 har inlett dagens handel oregelbundet, och är kvar i korrektionen som jag tror inleddes vid måndagens intra-dag-topp. Indexet bör inom kort slutföra denna korrektion, och då stiga mot 2700-2725.

Lämna ett svar