2018-04-12 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God dag,

Börserna är uppåt idag, efter att diverse skurkstater i Väst har lugnat ner krigsretoriken en aning över natten. Nyss kom även OPCW:s rapport om giftet som påstås ha använts mot Skripal, och OPCW har hemligstämplat rapporten, så att vanligt folk alltså inte kan dubbelkolla deras påståenden mot vilka bevis de erlägger. Detta är fullständigt oacceptabelt agerat av OPCW. Rapportsmörjan har därmed noll bevisvärde tills hela eländet släpps så att det kan dubbelkollas och skärskådas. Detta korrupta beteende med att påstå diverse grejer, och hemligstämpla all bevisning, påminner om hur kommunisterna och nazisterna brukade göra på 1930- och 1940-talen. Det är helt oacceptabelt. Väst-länderna borde omedelbart sluta med sina extremt hycklande käpphästar om att de ska vara ”fria transparenta demokratier”.

OMXSPI handlas således uppåt på grund av bristen på illegala Väst-bombningar av Syrien under den gångna natten, och vågmönstret föreslår att våg (C) av [?] pågår. Denna våg (C) bör orka till 560, speciellt om de kriminella Västmakterna inte bombar Syrien de närmaste dagarna, och våg <C> som helhet bör kunna ta sig till i alla fall 564. Alltjämt tror jag att OMXSPI ska ner rejält framöver, efter den här svaga upprekylen, vilket påverkar åtminstone min positioneringsstrategi.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 fortsatte med det korrektiva beteendet under gårdagens handel, och korrektionen blev troligen inte riktigt klar igår, varvid det är osannolikt att nästa impuls uppåt som jag väntar mig, startar direkt från dagens handelsstart. Men alltjämt tror jag att S&P 500 inom kort bör ta sig till 2700-2725-området, inom ramen för våg (C). Som sagt, åtminstone så länge som vissa skräpländer håller sig i skinnet och inte genomför fler illegala militära angrepp någonstans.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-04-12 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. S&P 500 har öppnat uppåt idag, och kanske är korrektionen slut redan vid gårdagens handel då, vilket jag inte riktigt väntat mig. Oavsett vad, så bör S&P 500 gå mot 2700-2725-området inom kort. Därifrån tilltar risken.

  2. OMXSPI handlas uppåt idag, men har inte testat 558-motståndet, som fortfarande håller och troligen överlever dagens sluthandel. Det finns faktiskt en möjlighet för indexet att på kort sikt rasa ner mot 550 igen, då i våg (B) som då blir längre än väntat, men jag tror inte på det som huvudspår, utan snarare väntar jag mig att våg (C) går mot 560-området inom kort.

Lämna ett svar