2018-04-19 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God eftermiddag,

Jag har omarbetat min tolkning av slutet för våg <B> en aning, och därmed har dess slutpunkt hamnat vid botten den 11:e april istället. Strukturen på våg <C> är oklar för mig, och jag hinner inte komma fram med en uppdaterad teori inför USA-börsens öppning. Sammantaget tror jag att det kan finnas lite mer uppsida kvar i våg <C>, då S&P 500 inte ser ut att ha kunnat klara av sin motsvarande impulsiva våg (C).

Lite mer uppsida på kort sikt verkar alltså vara möjlig. Men – efter att våg <C> är klar så väntar jag mig att Februari-botten bryts av en rejäl formation neråt. Denna bör starta inom en inte alltför avlägsen framtid.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 är av de något sänkta USA-terminerna att döma, förmodligen i våg (IV) neråt. Formationen kan gå mot 2690-området – men det ser ut som att våg (V) av (C) uppåt kvarstår därpå. Även i S&P 500 väntar jag mig en snar topp och en rejäl påföljande nedgångsfas, men jag tror att det kan finnas kvar lite nettouppsida på kort sikt dessförinnan.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-04-19 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

  1. S&P 500 ser ut att vara i våg (IV) efter dagens minusöppning. Jag tror däremot inte att hela vågen (C) kan vara klar ännu, utan det fattas sannolikt lite mer uppsida i våg (V).

  2. OMXSPI signalerar inför slutet av dagens handel, att det sannolikt finns lite mer uppsida kvar i våg < C >. Morgondagens handel kan dock inleda neråt en aning, det finns det utrymme för, men hela våg < C > ser alltså inte färdig ut vid det här laget.

Lämna ett svar