2018-05-09 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

Det blir en rejält sen uppdatering idag, då jag inte fick fram någonting vettigt i TA-väg i förmiddags innan börsen stängde.

OMXSPI är mycket nära att slå sönder det mest omedelbara negativa scenariot jag har. Om OMXSPI går över 591-området under fredagens handel, så ändras det negativa scenariot avsevärt, och OMXSPI kan då gå så högt som 620-området innan våg <C> avslutas. Men om OMXSPI istället fortsätter neråt då handeln återupptas på fredagen, så finns det fortfarande en chans till en omedelbar avslutning på våg <C>. Men det ser efter de senaste dagarnas hyperemotionella och helt omotiverad köpfest, snarare ut som att börsens svagaste aktörer tänker bjuda på en ny ohållbar topp någonstans över 600.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 har gapat uppåt en aning idag, och verkar vara kvar i C av [e]. Här verkar ingenting dramatiskt ha inträffat, och jag tror tills vidare att våg {B} pågår och bör vara klar inom kort och då följas av en rejäl nedgångsfas mot 2400-2425-området.

S&P 500 3 MIN

Lämna ett svar