2018-05-11 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

OMXSPI handlas neråt idag, och än så länge har min vågräkning överlevt, då 591-området inte har förlorats eller ens testats under dagens handel. OMXSPI har därmed kanske toppat ut våg <V>. Men indexet måste passera 581 för att börja stärka detta scenario. Innan så sker, så kvarstår möjligheten att OMXSPI ska göra ett sista utbrott upp över 600-området.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 tuffar på uppåt i vad jag tror är slutskedet av våg {B}. Indexet bör inom kort toppa ut och inleda våg {C} neråt mot 2400-2425-området.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-05-11 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. OMXSPI handlas neråt idag, men har en bra bit kvar till 581-området som måste brytas genom för att man ska kunna vara mer bekväm med min föreslagna vågräkning som ju indikerar att en kraftig nedgångsfas bör inledas snart (eller redan har startat).

    Visst – dagens nedgång trots ett relativt starkt USA är ett varningstecken. Men innan 581 eventuellt förloras igen så är jag osäker på om jag har rätt kortsiktig vågräkning.

  2. S&P 500 fortsätter med vad jag tror är slutskedet för våg {B}. Om jag har rätt bör det amerikanska börseländet inom kort vända neråt i våg {C}.

Lämna ett svar