2018-05-24 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

OMXSPI handlas oregelbundet idag, och har i värsta fall klarat av våg 2 uppåt tidigare idag, och är då kanske i våg 3 neråt nu. Men det är för tidigt att fastslå med någon större säkerhet, och man bör komma ihåg att indexet har ännu inte starkt bekräftat att det negativa scenariot enligt markeringarna, är det rätta. Vi får se, helt enkelt. Men visst, fortsätter OMXSPI neråt härifrån, så börjar det ju luta allt mer åt att det negativa scenariot är rätt, och då ska indexet förmodligen en bra bit neråt den närmaste tiden.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 har handlats oregelbundet de senaste dagarna, och våg 4 kanske fortfarande pågår. Oavsett vad så ser det inte ut som att våg {B} har tagit slut ännu, och man bör vara beredd på ett ryck mot 2745 för att avsluta formationen. Den stora vågen {C} neråt bör starta inom kort.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-05-24 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. I värsta fall är OMXSPI nu i våg 3 neråt, vilken bör ta ut ganska rejäl nedsida de närmaste dagarna, om så är fallet. Nästa viktiga strukturella säljsignal finns nere vid 578.25.

  2. S&P 500 har inlett dagens handel neråt, och eventuellt har våg 5 avslutats på en lägre topp, enligt markeringarna. Men det hör ändå till ovanligheterna. Tills vidare kan detta vara bara våg 4 neråt som fortsätter ta ut svängarna. Hur som helst så bör nästa större våg vara våg {C} neråt mot 2400-2425.

Lämna ett svar