2018-05-30 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

OMXSPI handlas korrektivt neråt idag, men jag har ändrat min ”officiella” uppfattning om strukturen på nedgången i enlighet med vad jag aviserade för några dagar sedan, och jag tror nu att det rör sig om en korrektiv nedgång. Därmed har den stora vågen -V- sannolikt ej avslutats ännu, och nästa ”riktiga” nedgångsfas bör i så fall inledas först något senare. Med detta sagt så kan och bör OMXSPI ändå ta ut lite mer nersida i det närmaste, och indexet kan komma att gå mot 565-570 de närmaste dagarna, för att slutföra vågorna (xx) och (z). Därefter kan OMXSPI inleda en ny uppgångsfas mot och förbi den senaste toppen.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 har inte skapat en trovärdig toppformation för våg {c} av {B} och så länge som 2650-området förblir intakt så tror jag att våg {B} alltjämt pågår, och kommer att avslutas ovanför 2745. Men vi får se.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-05-30 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. OMXSPI fortsätter handlas i vad som kan vara antingen våg (xx) eller våg (z). Differentiering mellan dessa möjligheter är näst intill omöjlig just nu, då både våg (xx) och (z) ska vara korrektiva formationer, vilket är vad vi ser från gårdagens botten räknat.

Lämna ett svar