2018-05-31 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

I OMXSPI är läget oförändrat jämfört med igår; det är fortsatt svårt att säga om det är våg (xx) eller (z) som pågår. Men åtminstone ser nedgångsfasen nu definitivt korrektiv ut, vilket talar för att den större vågen -V- inte är slut ännu. Eftersom att både (xx) och (z) ska vara korrektioner, vilka kan bli väldigt komplexa, så är förutsägbarheten på kort sikt låg för tillfället, och vart OMXSPI ska på kort sikt har jag ingen aning om.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 bör vara på väg mot 2745+ för att slutföra våg {B}. Våg [3] ser dock ut att bli en ABC-formation, som kan dippa neråt en aning inom kort i sin B-komponent, innan C-vågen tar vid och lyfter indexet upp över 2745.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-05-31 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. S&P 500 ser ut att vara i våg [ b ] neråt av [3], men bör ha mer kvar att göra uppåt innan våg [3] är avklarad. Så jag väntar mig inom kort våg [ c ] av [3] uppåt.

  2. OMXSPI ser ut att vara i våg (z) neråt, men exakt var våg (xx) tog slut är lite oklart. Hela våg (z) blir eventuellt klar redan idag, då minimikriterierna för formationen redan är uppfyllda. Men den kan ha en del kvar att göra imorgon – det är svårt att säga just nu i skrivande stund.

Lämna ett svar