2018-06-01 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

OMXSPI stiger starkt idag, och den korrektiva formationen som har pågått de senaste dagarna är nästan garanterat slut, då våg (z) tog slut igår vid stängningen, vilket jag noterade som en möjlighet men som ändock inte var mitt huvudspår för dagens inledande handel. Den större vågen -V- pågår alltjämt, och man bör nu vänta sig att OMXSPI går mot 582-592-zonen de närmaste dagarna. Denna målzon är ganska bred, men efter att jag har sett den första rekylen neråt på den här uppgången så hoppas jag kunna precisera mig mer.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 bör under de närmaste dagarna handlas mot 2745 för att slutföra våg [3] av {c}. Men på kort sikt är det dock alltjämt oklart om våg [b] är helt avklarad, och vi kan få se korrektiv handel i sidled några dagar till först innan våg [c] uppåt inleds på riktigt. Vi får se.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-06-01 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

Lämna ett svar