2018-06-18 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

Sverige gör en hitintills bra match mot Sydkorea, vilket är trevligt att se. Dessutom spelar ju inte Ryssland just nu, så man slipper även diverse ovidkommande marxistiskt PK-trams riktat mot vårt stora kapitalistiska grannland i öst från SVT-personalen, vilket ju är en ytterligare ynnest förutom att man får se ganska bra svensk fotboll.

Börsen är däremot inte lika frisk som svenska landslaget har varit hittills idag, och OMXSPI har trillat ner förbi mitt 576-mål och därmed infriat mina minimikriterier för våg <d>. Våg <d> kan därmed vara klar när som helst, men den har alltjämt utrymme kvar ner ända till 571 utan att indikera att jag har gjort något strukturellt bedömningsfel. Våg <e> bör kunna stänga gapet upp till 580.50 när så våg <d> väl är klar.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 kommer troligen öppna neråt en aning idag, då USA-terminerna är på ett ganska rejält minus inför dagens handel. Indexet behöver dock trilla neråt mot 2740 för att min vågräkning ska anses stämma fullt ut. Och det vete tusan om vi verkligen får se idag.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-06-18 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

  1. OMXSPI kan ha avslutat våg < d > neråt idag, och är i så fall i våg < e > uppåt som kan gå mot 581-584-området. Men våg < d > har mer utrymme neråt om det skulle behövas för att slutföra vågen helt och hållet, så inför morgondagens handel är det inte klart vartåt indexet kan tänkas inleda.

  2. S&P 500 har inlett neråt, men övertygar inte än så länge, och det är tveksamt om min vågräkning kommer att hålla om inte indexet sätter av mer bestämt mot 2740 inom kort.

Lämna ett svar