2018-06-15 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

De svenska fotbolls-VM-studiokommentatorerna i SVT kunde naturligtvis inte hålla sig ifrån diverse marxist-globalistiska-Sovjet-pekpinnar i bästa svenska ”vi tycker alla likadant”-stil om hur Ryssland tydligen är ”problematiskt”. Det finns dock en oerhörd mängd problem som Sverige borde ta itu med först, innan dumdryga stollar härifrån sitter och klagar på i stort sett vilket annat land som helst. Men hittills var det ändå bättre än väntat. Jag väntade mig faktiskt ännu fler galenskaper. Men turneringen har ju bara precis börjat, så nog fan ska det kunna bli värre.

OMXSPI har börslustigkurrarna sänkt rejält idag, och det verkar som att ABC-formationen uppåt, vilken utgjorde våg <c> är avklarad nu. Nu bör då våg <d> neråt pågå, vilken bör kunna ta sig ner mot under 576 i det närmaste, innan lilla våg <e> uppåt inleds.

OMXSPI 3 MIN

S&P 500 inleder dagens handel neråt, i vad som kan vara våg [4] neråt, vilken bör gå mot 2740-området i så fall.

S&P 500 3 MIN

2 tankar kring ”2018-06-15 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

Lämna ett svar