2018-07-03 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

OMXSPI fortsätter möjligen i någon slags 2:a-våg just nu, och min förväntning är mer sidledes handel några dagar till, men risken är signifikant för ett bakslag nedåt i en 3:e-våg, kommandes efter att denna möjliga 2:a-våg är klar. Jag konstaterar dock att den kortsiktiga förutsägbarheten är låg, så vi får se om denna prognos håller till på fredag.

OMXSPI 15 MIN

S&P 500 håller också kanske på med en 2:a-våg i sidled, likt OMXSPI, vilket marknaden kommer att bekräfta eller förkasta de närmaste dagarna. Risken är signifikant för en fortsättning nedåt i en 3:e-våg med start inom kort, men, det går tills vidare fortfarande att hitta andra scenarion som också är gångbara, konstaterar jag samtidigt som jag i skrivande stund har det markerade scenariot som mitt favoritalternativ. Så man bör tills vidare vara försiktig med allt för stora positioneringar (åt endera hållet) i S&P 500.

S&P 500 15 MIN

Lämna ett svar