2018-07-06 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500

God eftermiddag,

OMXSPI ser ut att fortsättningsvis hålla på med en 2:a-våg i sidled, vilken gissningsvis är inne i sin mittersta våg b. Inom kort bör någon slags våg c uppåt ta vid för att avsluta denna våg 2. Därefter bör en rejäl våg 3 neråt ta vid. Eftersom att möjligheten för mindre strukturella felbedömningar från min sida föreligger, så bör man redan nu betrakta risken som hög på medellång sikt, men på kort sikt kan det alltså eventuellt bli en rekyl uppåt mot 570+ innan våg 2 är helt avslutad.

OMXSPI 15 MIN

S&P 500 håller kanske på med en 2:a-våg, men indexet ser lite starkare ut än Europa-börserna, och jag är lite mindre säker på indexet än vad jag just nu är rörande OMXSPI. Jag tror dock på någon slags impulsiv fortsättning nedåt i S&P 500 från ungefär de här prisnivåerna, på medellång sikt.

S&P 500 15 MIN

Lämna ett svar