2018-09-18 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God eftermiddag,

OMXSPI har handlats uppåt så mycket de senaste dagarna så att det är oklart om våg -V- verkligen har avslutats redan. Det kan finnas mer uppsida kvar innan formationen -V- är helt avslutad, men om den avslutas via en sidledes NLT-formation så kanske det inte blir några nya högstanoteringar för våg -V-, utan snarare en sidledes formation under några dagar innan utbrottet nedåt inträffar.

OMXSPI 15 MIN

S&P 500 har tidigare handlats neråt korrektivt, vilket indikerar att uppgångsfasen inte är helt avslutad ännu. Indexet behöver förmodligen handlas upp något mer den närmaste tiden och kommer gissningsvis att göra nya högstanivåer inom kort. Dock är risken fortsatt mycket hög här, och den som vill jaga någon eller kanske några procent på uppsidan löper en stor risk att istället fånga många procent på nersidan.

S&P 500 15 MIN

Lämna ett svar