2018-11-02 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God kväll,

Jag har ändrat uppfattning en aning om våg <I>:s utsträckning, och jag tror att den förlöpte enligt nuvarande markeringar. Jag tror att våg A av <II> kan ha tagit slut under fredagens handel, och att våg B neråt bör inledas med start nästa vecka. Våg B kan komma att gå så pass djupt som 555-området, innan våg C inleds.

OMXSPI 15 MIN

S&P 500 kan ha gjort samma typ av 4:e-våg internt i våg <I>, som OMXSPI gjorde, men jag har inte tid att gå genom alla strukturer så noggrant som krävs inför denna uppdatering. S&P 500 är förmodligen ändå inte helt färdigt med vad som kan vara våg C av <II> enligt det bifogade förslaget, och denna våg C kan alltså istället bli våg A, jag tar ett beslut kring det under nästa vecka. Lite mer uppsida bör i vilket fall som helst kvarstå under nästa veckas handel.

S&P 500 15 MIN

Lämna ett svar