2018-12-28 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God kväll,

OMXSPI har kanske avslutat våg <c> neråt, och kan då vara i inledningsskedet av en större rörelse uppåt. Det kan vara så att indexet har bottnat ut en stor 4:e-våg, och ska uppåt i en 5:e-våg. Med andra ord, jag tror nu något mindre på det fortsatta nedgångsscenariot, men Januari 2019 kommer att visa om jag har rätt eller fel med mina nya teorier.

OMXSPI 15 MIN

S&P 500 har studsat uppåt rejält de senaste två dagarna, och kan ha avslutat våg <c> neråt. Dock ser uppstudsen hittills ut som bara en ABC-formation, och därmed kan en rejäl fortsättning neråt vara på väg inom kort, det återstår att se under Januari 2019 vad som gäller. Det finns dock goda möjligheter till en signifikant fortsättning uppåt härifrån.

S&P 500 15 MIN

Lämna ett svar