2019-01-22 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God kväll,

OMXSPI ser ut att vara antingen i slutet av våg 3 eller våg 5, vilketdera är inte avgjort i skrivande stund. Jag lutar dock åt att våg 3 faktiskt är större än vad nuvarande markeringar föreslår, och att det inte är våg 5 som är nära att ta slut här, utan att våg 3 kommer att fortsätta snirkla sig uppåt mer. Men, av säkerhetsskäl har jag satt ut den något mer negativa vågräkningen i 15-minutersdiagrammen tills vidare. Min förväntan är dock mer nettouppsida innan den pågående impulsen är slut, alltså något mer så än vad nuvarande diagrammarkeringar visar, som tidigare påpekat.

OMXSPI 15 MIN

S&P 500 ser ut att fortsätta uppåt i en impulsiv formation, som inte ser ut att kunna ha gjort färdigt ens våg 3. Därmed väntar jag mig fortsatt nettouppsida i S&P 500 över de närmaste veckorna.

S&P 500 15 MIN

Analysuppdateringen för 2019-01-25 uteblir.

Lämna ett svar