2019-01-29 – Teknisk analys OMXSPI, S&P 500.

God kväll,

OMXSPI ser ut att fortsätta uppåt i impulsen, men är förmodligen i slutskedet av våg 3, eller har redan avslutat våg 3 enligt markeringarna. I så fall kvarstår bara våg 4 (som kanske redan är slut) och våg 5 uppåt. Med andra ord, osäkerheten har ökat en del utifrån ett riskhanteringsperspektiv, även om det i skrivande stund inte finns en helt och hållet färdig impulsiv struktur på uppsidan. Indexet bör därmed ta ut lite mer uppsida i närtid.

OMXSPI 15 MIN

S&P 500 ser ut att vara i en 4:e-våg, och bör fortsätta uppåt i våg 5 inom kort. Risken för att en korrektion av den senaste tidens uppgångsfas inom kort inleds, har därmed stigit markant, även om det  i skrivande stund ser ut att finnas mer uppsida kvar innan en sådan nedgång eventuellt inleds.

SP500 15 MIN

Lämna ett svar