2020-04-14 – Världens bästa analysmetod.

God eftermiddag,

Analysmetoden Elliott Wave Theory, åtminstone i min regi och med det avancerade regelpaket jag använder, har nyligen skördat enormt stora framgångar. Efter att jag med flit satte analystjänsten i ”maintenance mode” samma dag som börsen toppade, så marknaden kraschat våldsamt, precis som mina Elliott Wave-analyser förutspådde. Även den signifikanta upprekylen som har ägt rum har jag prickat in bra för egen del, även om det återstår att se hur den klurigare mittenfasen av korrektionen förlöper.

De senaste åren har ni allihop därute velat bli buy-and-hold-utdelningsmiljardärer, påeldat av nätmäklarnas reklam i den riktningen. Intresset för min typ av tekniska analyser har varit extremt lågt de senaste åren.

Och nu har vi alltså fått svaret på vilka metoder som är bäst. Medan jag är upp flera hundra procent hittills i år, så har börsen knappt återhämtat 50% av den -35%-snyting som nyss delades ut.

Massor av amatörmässiga små investerare, men även större banker, fonder och hedgefonder har av marknaden avslöjats som varandes buy-and-hold:are utan konsekvens och risktänk.

Min bedömning är dock alltjämt att ni därute helt enkelt inte begriper att den här typen av tekniska analystjänster som jag driver är det som gäller nu, och därmed så kommer analystjänsten att fortsätta vara pausad, om än med ”maintenance mode”-deaktiverat för tillfället.

Goda råd kostar, men, folk är helt enkelt inte villiga att betala för dem. Hade ni varit det så hade ni haft en vägledande hand genom kraschen, men så blev det inte nu. Istället fick ni enorma förluster och dålig nattsömn.

Den som vill ha analyser av mig på index som OMXSPI (nej, inte OMXS30 då det är för smalt), eller CDAX i Tyskland, eller Wilshire 5000, kan höra av sig på info @ ewtinvesting.se. Grundpriset är 5000 SEK för ett analyspaket, och pengarna ska betalas in i förskott och är ej återbetalningsbara.

Vid något framtida datum öppnar jag förmodligen upp för vanliga prenumerationer till ett lägre pris igen. Men inte som det är nu. Det är för få av er därute, än så länge, som förstår vad det är ni behöver.

Lämna ett svar