2017-07-04 – Teknisk Analys OMXSPI.

God eftermiddag.

OMXSPI har idag handlats korrektivt i sidled och neråt, och man bör nu markera den tidigare uppgångsfasen som tydligen tog slut igår, som en ABC-formation. Detta innebär tyvärr att oförutsägbarheten i marknaden består på kortare sikt. Inte heller har marknaden idag hotat 585.20-nivån. Om en sidledes NLT-formation är under uppsegling, vilket verkar var troligt, så kan man inte heller med stöd av en sådan formation var helt säker på vart ett eventuellt utbrott kommer.

Så, med tanke på att det fortsatt går att argumentera ganska väl för utbrott i endera riktningen, så bör man absolut inte anta någonting eller släppa på den riskhanteringsstrategi man nyttjar.

Möjligen klarnar det tekniska läget inför dagens stängning om en timme, men det ser inte så troligt ut just nu.

USA är helgstängt idag, på grund av helgdag som de flesta amerikanerna idag troligen har dålig koll på varför den firas, och när den historiska händelsen som ligger bakom ägde rum, kan troligen genomsnittsamerikanen inte redogöra så väl för. (Nåväl, dagens Sverige är inte bättre, med våra – tack vare marxist-regeringen – kollapsande PISA-resultat, obefintliga rättssamhälle, och sönderfallande offentliga samhälle, som i veckan maskeras av den skattemedelskostsamma socialistiska landsförrädare-sammankomsten på Gotland, där en drös ny-kommunistiska högskattepartier ska debattera sina inbördes ringa skillnader, medan landet fortsätter att försämras och produktiva människor fortsätter få sina liv utmätta för parasitklassens behov.) Happy 4th July!

En tanke kring ”2017-07-04 – Teknisk Analys OMXSPI.

  1. OMXSPI handlas fortsatt i sidled idag, och ingenting avgörande som bekräftar eller förkastar något scenario har inträffat. Om jag måste välja så skulle jag säga att indexet ska fortsätta uppåt härifrån, genom 591 och mot nya ATH, men denna teori blir mest trolig först om 591 återtas. Tills vidare råder fortsatt ganska hög oförutsägbarhet i 3-minuters.

Lämna ett svar