2017-07-07 – Teknisk analys OMXSPI, S&P500.

God eftermiddag.

Det har varit sidledes och tämligen intetsägande handel i OMXSPI hittills idag. Inför helgen finns det ännu inga klara besked om vilket scenario som kommer att utvecklas i början på nästa vecka. Det bifogade positiva scenariot är det jag tror mest på, men, jag kan alltjämt argumentera på goda grunder för en fortsättning neråt också. Alltså ett 50/50-läge tills vidare. Skulle indexet röra sig genom 580.90 så börjar det positiva scenariot öka i trovärdighet, men det kommer troligen inte att hända inför vår stängning.

S&P500 har jag vridit och vänt på sedan igår, och jag får inte fram något rimligt scenario som pekar på nedgång och att toppen redan har inträffat. Istället tror jag att våg {2} av <V> är vad som pågår, och att dess delkomponent {y} blev en triangel. Jag är mer säker på en positiv utveckling i S&P500, med våg {3} uppåt inom kort, mot nya ATH. Men allt kan hända, naturligtvis.

Dagens G20-toppmöte, framför allt då mötet mellan Putin och Trump, verkar hittills ha gått bra (men vi får se slutresultatet). Den marxistiska falangen i USA:s medier och Demokraterna, kommer därmed troligen att börja yla en djävla massa kommunistiskt pladder och kanske börja obstruera för Trump igen då.

Vänstern världen över är ett totalt skämt, och det är inte konstigt att dagens vänsterpartier i Väst (särskilt de hopplösa idioter som utgör merparten av våra svenska politiker), hatar Putin som har infört mycket låga skatter i Ryssland (13% platta inkomstskatter i Ryssland… mot absurda straffskatter här i DDR-Sverige…), och hatar Trump, som står för rejäl sväng högerut, jämfört med Demokraterna, och även många Republikaner.

Hur någon fortfarande 2017 kan argumentera för vänsterpolitik är obegripligt. Med tanke på socialismens alla misslyckanden under 1900-talet, så borde man förbjuda denna kriminella plundringspolitik omedelbart, globalt. Det skulle verkligen sätta fart på världsekonomin, kanske särskilt i många utsatta länder som lider under marxistisk plundringspolitik.

Lämna ett svar